Pool

Tarieven (per 1 oktober 2019)
Een pooltafel kost bij ons van maandag t/m vrijdag 10,00 euro per uur tot 19.00, daarna 13,50 euro per uur. In het weekend is het altijd 13,50 euro per uur (je kan zo kort of lang spelen als je wilt, we rekenen per minuut). Als je niks consumeert komt daar 2 euro per persoon bij, dan kan je net zo goed wat drinken nemen, toch? Reserveren kan tot 20.00, vanaf vier personen. Hou bij drukte rekening met een wachttijd. Geen zorgen, met ons ruime assortiment aan gezelschapsspellen hoeft je je nooit te vervelen.

Les van een gecertificeerde coach?
Wil je onder begeleiding beter worden? In je eentje of in een groep? Onze poolcoach Niels “Volcano” van der Horst geeft les aan spelers van alle niveaus. Niels speelt al jaren op hoog niveau en is gecertificeerd door de KNBB en EPBF. Contact maken met Niels? Mail naar: Niels@nielsvanderhorst.com of bel op 0614461668 voor de mogelijkheden.

Les van een meervoudig Europees Kampioen?
Jawel, de enige echte Nick “El Nino” van den Berg (vice wereldkampioen, meervoudig Europees Kampioen, tweehonderdachtendertig keer Nederlands kampioen, Mosconi Cup winnaar, etc.) geeft les in Plan B! Wil je anderhalf uur privéles, waarin hij je al zijn geheimen vertelt om van jou een wereldtopper te maken? Of wil je les in een groep, al dan niet met vrienden? Wil je een clinic voor een bedrijf? Alles is mogelijk. Informeer bij Plan B voor de mogelijkheden of mail direct met Nick: nickvandenberg@gmail.com.

Competitie
Met een team van 3-8 spelers speel je wekelijks je wedstrijd, afwisselend in Plan B en elders in Amsterdam. Zin om met je vrienden een team te vormen? Of ben je op zoek naar een team? Vraag gerust eens aan de bar naar de mogelijkheden, of neem contact met ons op. Je bent van harte welkom!

Huistoernooien
Maandag: 19.30, 9-ball, voor beginners/recreanten/nieuwelingen/clowntjes, 3 euro
Dinsdag: 19.30, afwisselend 9-ball, 8-ball en Lucky 9 voor gevorderden/pro’s/wannebe’s, 10 euro / dames slechts 5 euro!

Hou de Facebook-pagina in de gaten voor meer poolactie.

Zo’n zestien teams spelen wekelijks hun wedstrijden in Plan B. Vele van hun doen ook nog eens mee aan onze huistoernooien. Ook zin om “op niveau” te poolen?
Kijk eens of je het leuk vindt door mee te doen aan een van onze huistoernooien. Misschien is het beginnerstoernooi op maandagavond iets voor je. Als dat goed gaat, kom dan eens langs op donderdag, dan kun je je meten met onze toppers. Als je het huistoernooi een keer hebt gewonnen, dan ben je klaar voor de zware jongens in de poolwereld.