Plan B


Tijd voor Plan B! Eh, waarom eigenlijk?

Ken je het “huiskamergevoel”? Welnu, we durven te stellen dat je dat bij ons kunt vinden. Zo hebben we het in ieder geval bedoeld, aan jou om het te voelen.

Plan B is natuurlijk vooral een poolclub. Zeg niet dat we een poolcentrum zijn, want dat is een rotwoord. Kil, koud, ouderwets, alsof we niets anders te bieden hebben. Bah.

Pool
Hier vind je poolers van allerlei pluimage. Er zijn absolute beginners waarbij we bang zijn dat de lakens scheuren door een volledig motorisch gestoord idee van het vasthouden van een keu. Mooi om te zien, zo zijn we namelijk allemaal begonnen. Speciaal voor hun hebben we dan ook het beginnerstoernooi op de maandagavond in het leven geroepen. Hier kunnen zij als mindere goden onder elkaar de strijd uitvechten.

Dan zijn er de wat gevorderden. Die spelen maandelijks, of nog vaker, en die stoten gewoon die ballen in die gaten! Niet alle ballen, maar toch genoeg om ons te doen fronsen (kom eens meedoen met ons beginnerstoernooi op maandag!).

En dan onze vaste kliek zwaar gevorderden, althans, vergeleken met beginners. Als ware poolgoden sturen ze de ballen waar ze horen, en dan op volgorde ook. Deze groep heeft eigen materiaal: een speelkeu, een break-keu (ja, echt), een jump-keu (ja, echt), en soms zelfs handschoentjes (ja, echt!). Deze poolers komen meermaals per week en zijn gek op het spelletje. Wij zijn gek op hun en dus kunnen ze bij ons competitie spelen, of het huistoernooi op dinsdag. Helden zijn het.

Darten
We hebben twee professionele dartbanen waar je voor 3 euro per uur gebruik van kunt maken. Best leuk soms, pijltjes gooien. De eerste one hundred en eighty hebben we helaas nog niet mogen bewonderen. Jij misschien?

Tafeltennis
Wat, tafeltennis?! Ja, tafeltennis. We hebben “room 11” getransformeerd tot een tafeltennisheiligdom. Batjes en balletjes hebben we, en voor het echte werk neem je je eigen spullen gewoon mee. Nee, je kunt niet douchen bij ons!


Sport op tv

Je verwacht het niet, maar van poolen (en darten) kun je moe worden. Daar hebben we aan gedacht, daarom zijn geen poolcentrum maar een club. Voor de sportliefhebber is Plan B een walhalla, want we hebben veel, heel veel zenders in de aanbieding, en laten het zien op meer dan acht grote schermen. Kom eens kijken op een zondag, of een Champions League dag, of liever nog, een EK of WK. Gekkenhuis!

Gewoon chillen
Geen zin in poolen, darten, sport kijken? Hebben wij ook weleens, en zelfs dan zijn we in Plan B te vinden. Gewoon, om te chillen met een drankje, en voor de liefhebber, een sigaretje in de luxe rookruimte.
Veel van onze klanten pakken een spel en gaan lekker Monopoly spelen, of gaan een potje pokeren. Allemaal mogelijk in Plan B.

Eten/Drinken
We hebben een uitgebreide bierkaart en je kunt bij ons ook een warme of koude snack eten. Komt goed.

Wil je eerst binnenkijken voordat je langskomt? Dat kan nu met onze virtuele tour (iets met 360 graden foto’s, kijk maar even).

.